“Da jeg havde taget beslutningen om, at Scanwill, der fremstiller hydrauliske trykforstærkere, skulle sælges til en ejer, der kunne sikre den videre udvikling, sammen med undertegnede, var det naturligt at søge hjælp til denne proces, da jeg ikke havde nogen væsentlig erfaring med dette.

Jeg afsøgte markedet for rådgivere, der dels var vant til mellemstore selskaber samt havde indsigt i branchen. I dette forløb faldt valget på Schrøder Translink, der havde stor erfaring med virksomheder som Scanwill, samt en rigtig god evne til at sætte sig ind i produkterne og markedet.”

 

 

Jesper Will Iversen

“Da de tre ejere skulle sælge deres virksomhed, var det vigtigt, at vores rådgiver havde et godt internationalt netværk, der kunne håndtere en international proces mellem ejerledere og større internationale købere, samtidig med at fee skulle være rimeligt – derfor valgte vi Claus Melgaard og Schrøder Translink.”

Schrøder Translink var rådgiver for Bjarke Salomonsen som udtaler sig om salg af firstcom A/S
Bjarke SalomonsenCEO, Firstcom A/S – IP-telefoni til erhvervslivet

“Da ejerne bag Vallentin Elektronik A/S havde besluttet sig for at sælge virksomheden, havde vi dialog med forskellige rådgivere. Valget faldt hurtigt på Schrøder Translink A/S, der havde kendskab til branchen og et betydeligt netværk. Schrøder Translink A/S fandt flere velegnede købere til virksomheden, og styrede os gennem den komplicerede proces, det er at sælge en virksomhed. Dette havde ingen af aktionærerne meget erfaring med. I dag kan vi konstatere at virksomheden blev solgt til den helt rigtige køber, hvor der både er forretningsmæssige synergier og hvor kemien mellem de to virksomheder fungerer godt.”

Vallentin Elektronik A/SCEO Ole Bech, Vallentin Elektronik A/S

“I have really appreciated Translink’s professional approach and the way Translink has facilitated the process. It is the first time that I have used this kind of support in an acquisition process, but definitely not the last time.”

Thomas KveiborgExecutive Director, Thomas Kveiborg, RAMBØLL Management Consulting

“Processen endte med at blive ganske lang, men Henrik holdt fast og vi lykkedes med at få en god handel ud af det til sidst. Vi var enige om, at Henrik gjorde en rigtig godt stykke arbejde.”

Torben F. ThorsenTidl. direktør og ejer, Uni-Safe Electronics

“Vi havde møder med forskellige M&A rådgivere, og endte med at vælge Henrik Schrøder, der udover at have den fornødne erfaring med M&A også havde et godt indblik i branchen.”

Rune HarboDirektør og medejer, B+A A/S