Ervin Keldorff, direktør, Four Design A/S

De to ejere af Four Design A/S havde ikke været aktive i virksomheden i flere år, og da jeg havde passeret de 62 år, skulle der ske noget. Vi diskuterede et salg med flere virksomhedsmæglere, og valget faldt på Henrik Schrøder og hans team, der ud over at have erfaring fra kontormøbelbranchen også havde et stærkt internationalt netværk. Det spillede selvfølgelig også en rolle, at min CFO og jeg, som skulle køre processen for ejerne, havde en god kemi med Henrik.

Ejerne ønskede ikke at sælge til en kapitalfond, og da Four Design har en reel omsætning på op mod 150 mio. kr., talte det for en international løsning. Efter at have haft kontaktet til  et større antal købere var vi i slutforhandlingerne nede på 2 købere, en svensk og en engelsk køber. Vi kendte den ene køber, engelske Ocee International, særdeles godt, og da de samtidig bød en god pris med en begrænset earnout, endte de med at købe virksomheden.

Vi var meget tilfreds med forløbet med Henrik og Claus. Det var en omfattende og tidskrævende proces, som vi ikke kan råde andre til selv at gå i gang med. Og selv om ens revisor og advokat har erfaring med køb og salg af virksomhed, er jeg overbevist om, at man opnår det bedste resultat med en dedikeret M&A-rådgiver.