Morgenmøde 27. september 2023:

Værdiskabelse og værdiansættelse af ejerledede virksomheder 

Schrøder Translink har hermed fornøjelsen at invitere til morgenmøde om emnet: ”Værdiskabelse og værdiansættelse af ejerledede virksomheder”, bl.a. med fokus på de faktorer, der spiller ind på værdiansættelsen. Deltagerne på mødet vil være ejere og ledere af mindre og mellemstore virksomheder.

 

På mødet vil der være indlæg fra administrerende direktør i PC SchematicHanne Rossen, som vil fortælle om sine erfaringer med salget af aktiemajoriteten i virksomheden til en svensk kapitalfond. Derudover vil ledende partner Martin Jørgensen fra kapitalfonden Capidea, der succesfuldt har investeret i virksomheder de sidste 20 år, fortælle om sine erfaringer med køb og salg af virksomheder, herunder hvad der driver værdisætningen. Endvidere vil der være indlæg fra Schrøder Translink. Se nedenstående program.

 

Mødet finder sted:

Tirsdag 27. september 2023 kl. 8.00-10.30 på

Roskilde Konferencecenter

Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

 

Tilmelding på cm@schrodertranslink.dk. Deltagergebyr kr. 300 ekskl. moms. Til orientering vil deltagernes navne ikke fremgå af noget materiale. Kontakt Claus Melgaard, tlf. 40431784 eller på ovenstående mail for eventuelle spørgsmål.

 

Program

 

8:00      Morgenmad

8:30      Virksomhedens værdi og værdiskabelse i ejerledede virksomheder, Henrik Schrøder

9:00      Erfaringer fra salg af virksomhed, Hanne Rossen

9:30      Pause

9:40      Køb og salg af virksomheder – set fra en kapitalfonds synspunkt, Martin Jørgensen

10:10    Kendetegn ved Schrøder Translinks seneste transaktioner, Henrik Rømer

10:30    Afrunding