De specifikke teams sammensættes fra opgave til opgave, tagende hensyn til brancheviden, geografiske forhold samt relation til kunden, hvilket i langt de fleste tilfælde inkluderer ressourcer fra 2 til 4 lande. Følgende er nogle af de ledende Translink-specialisterne, der kan være tilknyttet transaktionerne.

henrik Schrøder

Om Henrik Schrøder

Henrik er uddannet cand.merc. fra CBS og etablerede egen virksomhed i 1990, Schrøder Partners A/S, efter en række jobs i ind- og udland, senest som planlægningschef i Sophus Berendsen A/S. Schrøder Partners A/S specialiserede sig i køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder. Han har personligt i årenes løb medvirket ved mere end 150 virksomhedshandler, hvoraf et stort antal har været i samarbejde med kollegerne i Translink Corporate Finance. Henrik er også involveret i bestyrelsesarbejde i flere virksomheder, bl.a. den tidligere familieejede virksomhed, Metro Therm A/S.

+45 2041 7448
hs@schrodertranslink.dk
Hils på Henrik

Claus melgaard

Om Claus Melgaard

Claus er uddannet ingeniør i retningen energi, elektronik og termodynamik, har en baggrund med mere end 15 års erfaring indenfor executive management fra: Nilfisk Advance, Maxon Telecom, Philips and Glunz & Jensen. Fra 2001 til 2007 var han CEO for InnFond – dansk venture fond. I 2007 blev han partner i Schrøder Partners A/S med fokus på industri, teknologi, logistik og produktion. Siden 2001 har han medvirket i et stort antal transaktioner, fra direkte investeringer til rådgivning af sælgere og købere i transaktionsprocessen.

+45 4043 1784
cm@schrodertranslink.dk

Jens Borelli-kjær

Om Jens Borelli-Kjær

Jens er uddannet civilingeniør og MBA (INSEAD). Han har primært arbejdet indenfor områderne elektronik, medicinske utensilier og bygge-materialer.Jens har haft direktørstillinger i Coloplast, JAI og Icopal.
I 2005 købte han Vitral A/S, en dansk/engelsk producent af ovenlysvinduer, og indtrådte som direktør. I 2018 blev Vitral solgt til VELUX.
Udover omfattende erfaring med salg, markedsføring og produktion har Jens deltaget i en række virksomhedshandler, både på køber- og sælgerside og både i Danmark og udlandet.
Han har siddet i en række bestyrelser herunder børsnoterede virksomheder – både  som formand og menigt medlem.

+45 4016 1482
jbk@schrodertranslink.dk