Teamet bag schrøder translinkSeniorpartnere Schrøder Translink – fra venstre – Claus Melgaard, Jens Borelli-Kjær og Henrik Schrøder

Henrik Schrøder

Om Henrik Schrøder

Henrik etablerede egen virksomhed i 1990, Schrøder Partners – nu Schrøder Translink –  efter en række jobs i ind- og udland, senest som leder af et Sophus Berendsen-datterselskab. Schrøder Translink P/S er specialiseret i køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder. Han har i årenes løb medvirket ved mere end 150 virksomhedshandler, hvoraf et stort antal har været i samarbejde med kollegerne i Translink Corporate Finance. Henrik er også involveret i bestyrelsesarbejde i flere virksomheder, bl.a. den tidligere familieejede virksomhed, Metro Therm A/S.

Henrik er uddannet cand.merc. fra CBS.

+45 2041 7448
hs@schrodertranslink.dk
Hils på Henrik

Claus Melgaard

Om Claus Melgaard

Claus har siden 2007 været partner i Schrøder Partners – nu Schrøder Translink, hvor han har medvirket ved en række transaktioner, primært inden for industri, handel, TMT og medtech. Fra 2001 til 2007 var han direktør for dansk venturefond med fokus på 1. runde investeringer inden for medtech, informations og kommunikationsteknologi – ICT / TMT. Claus’ industrielle erfaring er fra mere end 15 år eksekutiv ledelseserfaring fra selskaber som Nilfisk Advance, Gunz & Jensen, Philips og Maxon Telecom.

Claus er uddannet ingeniør med speciale inden for energi, elektronik og termodynamik.

 

+45 4043 1784
cm@schrodertranslink.dk

Jens Borelli-Kjær

Om Jens Borelli-Kjær

Jens har været partner hos Schrøder Translink siden starten af 2019. Derudover har han 30 års erfaring fra internationalt arbejdende virksomheder, primært indenfor elektronik, medicinske utensilier og byggematerialer. Jens har haft direktørstillinger i Coloplast, JAI og Icopal. I mere end 10 år var han ejerleder i en dansk/engelsk/litauisk ovenlysproducent, som han i 2018 solgte til VELUX.

Jens har deltaget i en række virksomhedshandler, både på køber- og sælgerside og både i Danmark og udlandet. Han har siddet i en række bestyrelser, både som menigt medlem og formand, og både i privatejede og børsnoterede virksomheder.

Jens er uddannet civilingeniør (M) og MBA (INSEAD).

+45 4016 1482
jbk@schrodertranslink.dk

De specifikke teams sammensættes fra opgave til opgave, tagende hensyn til brancheviden, geografiske forhold samt relation til kunden, hvilket i langt de fleste tilfælde inkluderer ressourcer fra 2 til 4 lande.